Elkészítés: A kicsontozott sertéstarjából 8 egyforma szeletet vágok. Húskalapáccsal ellapítom, és 2-3 helyen késsel bevagdosom a zsírral átszőtt hússzéleket. Mindkét oldalát megsózom, az egyik oldalát fokhagymával, a másikat piros arannyal és mustárral kenem be. Meghintem kevés őrölt borssal, és hagymaszeleteket, szétnyomott borókabogyókat közétéve egymásra rakom a húsokat. Az egészet alufóliába csavarom, és legalább 6-8 órára hűtőszekrénybe teszem érlelődni.
Az előpácolt hússzeletek mindkét oldalát felforrósított rostsütőn szép vörösesbarnára sütöm.
Ecetes paprikát, uborkát, dinnyét, vegyes vágott savanyúságot kínálok hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.