Elkészítés: Húsunkat 4 egyforma szeletre vágjuk, enyhén megveregetjük, majd sózzuk és borsozzuk. Rostsütő lapon vagy kedvenc teflonunkban mindkét oldalán hirtelen megsütjük, majd elkészítjük és megformázzuk a tükörtojásokat is.
Tálaljuk rafinált módon: jó nagy kerek fatányért vegyünk. Rakjuk körbe a szélét idénysalátával, halmozzunk a közepére pirított burgonyát, takarjuk be a hússzelettel, tegyünk a húsra egy tükörtojást, majd koronázzuk meg egy ringlivel. Ezt még tegyük meg háromszor, és már kész is a 4 adag.
Bontsunk fel hozzá egy szép kékoportót.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.