Elkészítés: A sertéskarajt klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük az összenyomott fokhagymával. Egy serpenyőben, olajon hirtelen megkapatjuk, majd egy tepsibe tesszük, lefedjük alufóliával, és sütőben sütjük kb. 50 percig.
A pecsenyés olajba tesszük a csíkokra szelt hagymát, pirítani kezdjük. Ha kezd pirulni, megszórjuk barnacukorral, hogy kicsit karamellizálódjon, majd borsozzuk. Hozzáöntünk fél deci balzsamecetet, ugyanennyi Worchester-szószt, hozzáadjuk az étcsokit, majd a paradicsompürét. Szükség szerint még sózzuk, és besűrítjük (ketchup állagú mártást kell kapnunk).
A krumplit sós vízben feltesszük főni, ha már forrt egyet, akkor hozzáadjuk a brokkolit. Amikor megfőtt, leszűrjük, és krumplinyomóval durvára törjük. Meglocsoljuk olívaolajjal.
Tálaláskor a húsra öntjük a barbecue szószt, mellé halmozzuk a brokkolis burgonyát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.