Elkészítés: A tejfölben elkeverjük a tojásokat, belekeverjük a fokhagymát, pirospaprikát, sót, borsot. A kiklopfolt hússzeleteket ebben a pácban érleljük legalább 24 órán át. Ezután egy kicsit lecsöpögtetve paprikás lisztbe forgatjuk a szeleteket, majd olajban - óvatosan, hogy a paprika meg ne égjen - mindkét oldalát megsütjük, kb. 3-4 perc alatt. Ezután lerakjuk egy jénaiba vagy tepsibe, megszórjuk a reszelt sajttal, és csak annyi időre toljuk a sütőbe, amíg a sajt ráolvad. Párolt rizs, uborkasaláta illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.