Elkészítés: A sertéskarajt ízesítjük, fűszerezzük, forró étolajjal megöntözzük, középmeleg sütőben locsolgatva sütjük.
Felhevített vajban az erdei gombakeveréket megpároljuk, majd hozzáadjuk a lisztet, tovább pirítjuk, majd forrásban lévő tejjel felengedjük. Mártás sűrűségűre beforraljuk, hagyjuk kicsit hűlni, majd hozzáadjuk az egész tojást és a trappista sajt negyedét.
A megsült húst felszeleteljük, tepsibe tesszük, megöntözzük a mártással, megszórjuk reszelt sajttal, és pirosra sütjük.
Tálaláskor friss salátát kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.