Elkészítés: A vékonyra szeletelt zsírszalonnát kevés vízzel picit párolom, majd puhára sütöm, de nem pirítom. Ha elég zsírt engedett, hozzáadom a hagymát, üvegesre dinsztelem. Rádobom a májat, gyengén átsütöm. A tűzről levéve ízesítem, sózom. Ha langyosra hűlt, kétszer átdarálom.
Befőttesüvegbe töltöm, fém kupakkal lezárom. Vízzel félig töltött edényben a befőttekhez hasonló módon, lassú tűzön, kb. 1 órát dunsztolom. Ha kihűlt, hideg helyen hetekig eláll.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.