Elkészítés: A tarjaszeleteket megsózom, borsozom, kiklopfolom, és kettesével becsomagolom egy-egy olajjal megkent alufóliába úgy, hogy a két szelet közé elhelyezek 1-1 hosszában kettévágott zöldpaprikát, 1 szelet szalonnát, 2 karika hagymát és 4-5 karika kolbászt. A fóliát duplán ráhajtva a két csomagot sütőlemezen előmelegített sütőbe teszem, és kb. 180-200 fokon 40-45 percig sütöm. (Az idő attól függ, milyen vastag a hús.) Ezután egy tűzálló tálba, az alufóliát óvatosan kibontva kiteszem a hússzeleteket, elosztom rajtuk a közöttük sült dolgokat, és ráöntöm a kisült levet. (Ezért kell óvatosan kibontani a fóliát!) Az apróra vágott gombát egyenletesen elosztom a tetején, nyakonöntöm a tejszínnel, amit előzőleg elkevertem a paradicsompürével és a darált dióval. Ezután visszateszem a sütőbe, takarás nélkül, és addig sütöm, amíg a teteje megpirul. Mivel elég sokáig kell sütni, bőven van idő közben elkészíteni egy vegyes zöldséggel párolt rizst vagy burgonyakrokettet. Esetleg mindkettőt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.