Elkészítés: A paradicsomokat pár másodrecre forrásban lévő, majd hideg vízbe rakjuk, és lehúzzuk a héjukat. A zöld részeket kivágjuk (magok maradhatnak).
A hagymát finomra vágjuk, és pár perc alatt megpároljuk az olajon. Hozzádobjuk a többi fűszert is (kömény, koriander, szegfűszeg, fokhagyma, gyömbér, só, bors, bazslikomlevél), közben a paradicsomot felkockázzuk, és azt is hozzáadjuk. Felforraljuk, közben néha megkeverjük, majd a forrástól számított 10 perc után félrehúzzuk a tűzhelyről a fazekat, és összeturmixoljuk a fűszeres paradicsomot. Ezután hozzáadjuk a cukrot és a vörösborecetet, majd újra felforraljuk.
Újabb 10 perc forralás után a forró ketcupot kimosott, fertőtlenített üvegekbe töltjük, majd pár percre fejtetőre fordítjuk az üvegeket, másnapig szárazdunsztba rakjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.