Elkészítés: A húst kisebb kockákra, a gombát, paradicsomot és a paprikát egyenlő nagyságú kockákra vágjuk.
Serpenyőben felhevítünk fél deci olajat, melyben a kockára vágott vöröshagymát kissé megpirítjuk. Hozzátesszük a húst, és gyakran kevergetve kérget sütünk rá. Sózzuk, félpuhára főzzük, majd hozzáadjuk a gombát, a zöldpaprikát és a paradicsomot, borsozzuk, rászórjuk a kapor 3/4 részét, és tovább pároljuk. Amennyiben szükséges, sűrítsük be a paradicsompürével, és adjunk hozzá cukrot, ügyelve arra, hogy a somlói aprópecsenyére leginkább jellemző
kapor íze megmaradjon.
Tálalásig tartsuk melegen, majd szórjuk rá a többi kaprot is.
Közben a felkockázott burgonyát főzzük meg sós vízben, szűrjük le, és forró olajban süssük piros ropogósra, majd a húsos raguval tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.