Elkészítés: A szalonnacsíkokat fél centis kis kockákra vágom, a hagymát félbevágom, és úgy szeletelem gyufaszál vastagságúra. A kanál zsírban kisütöm a szalonnakockák zsírját, kiveszem a pörcöt, és beleteszem a zsírba a hagymakarikákat, és lassú tűzön megpárolom. Mikor kész, leveszem a tűzről, és pár perc után belekeverem a pirospaprikát és a tejfölt, visszateszem a pörcöt, megborsozom. Közben 3 tojásból nokedlit készítek, és beleborítom a kész nokedlit a tejfölös szaftba. Átforgatom, és máris tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.