Az olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymákat, majd rádobjuk a kockára vágott sonkát. Addig irítjuk, amíg a hús jól átsül.
Felöntjük fel az alaplével és beledobjuk a leveszöldségeket. Beleszórjuk a fokhagymát, a majoránnát, a babérlevelet, a borsot, a szárított gyömbért, a rozmaringot, a pirospaprikát és a szerecsendiót, és gyöngyözve főzzük kb. egy órát. A lényeg, hogy a zöldségek megpuhuljanak.
Egy rendhagyó habarást készítünk: a tejfölbe keverjük a citromlevet, a barna cukrot, a lisztet, a mustárt és egy kis petrezselymet. Hozzáöntünk a forró leves levéből, jól elkeverjük, és a leveshez öntjük. Egyet forralunk rajta, majd lehúzzuk a tűzről.
Tálalásnál belerakjuk a negyedelt kemény tojásokat, a felaprított snidlinget, a felkarikázott zöldpaprikát és a kifőzött csigatésztát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.