Elkészítés: A brokkolit és a karfiolt nagyobb rózsákra szedve forrásban lévő sós vízbe dobjuk. Újra forrástól számítva 1 percig főzzük. Kiszedjük és lecsepegtetjük.
Egy tűzálló tálat kivajazunk. A tejfölt elkeverjük a felvert tojásokkal és a fűszerekkel. Valamennyi sajtot (ha van füstölt sajtunk, akkor abból az egészet) belekeverünk.
A tálba rétegezzük a hozzávalókat: csíkokra vágott sonka, hagyma, brokkoli-karfiol és ismét sonka, hagyma kerüljön bele. Leöntjük a tojásos tejföllel, tetejét megszórjuk a maradék sajttal.
Sütőben 185-200 fokon szép pirosra sütjük. Önálló ételként ehető, de lehet körettel is tálalni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.