Elkészítés: A mártáshoz a tejszínt ízesítjük sóval, borssal, kakukkfűvel. Egy hőálló tál aljára öntünk belőle egy keveset, majd letesszük rá az első sor tésztalapot. Erre öntjük a doboz gombát, sózzuk, borsozzuk, majd ismét leöntjük egy réteg mártással. Erre kerül a következő sor tészta, rá a sonka, majd megint mártás, tészta, kukorica, ételízesítő, mártás, majd az utolsó réteg tészta. A maradék mártást a tetejére öntjük.
Lefedjük a tálat, majd előmelegített sütőben, közepes lángon sütjük. Körülbelül 15 perc múlva eltávolítjuk a tálról a fóliát vagy fedelet. Ekkor bőven megszórjuk a reszelt sajttal, és enyhén pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.