Elkészítés: A sonkát csíkokra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, és szeletekre vágjuk. A húsdaráló apró lyukú tárcsájával kétszer átdaráljuk a sonkát, a májpástétomot, az ecetes uborkát, a kaprit, a fokhagymát, a tojássárgákat. Ezután kb. fél órára hűtőbe tesszük.
A sonkás masszához adjuk a majonézt, csipet őrölt köményt, sót, borsot, a ketchupot, a tejszínt, és jól összekeverjük.
A kenyeret felszeleteljük, egy szeletet négyfelé vágunk, és megkenjük a krémmel. Tojásfehérjével, reszelt sárgarépával, uborkával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.