Elkészítés: A makarónit puhára főzzük sós vízben, majd szitára borítva lecsurgatjuk. Ezután egy lábosban 5 dkg vajjal és 20 dkg vágott sonkával elkeverjük.
Egy másik edényben folytonos keveréssel pár percig összefőzünk 12 dkg vajat 4 csapot evőkanál liszttel, 2 dl tejjel, 4 elkavart tojás sárgájával, sóval
és 4 kanál reszelt sajttal.
Ezután a makarónihoz öntjük, összekeverjük, és hagyjuk kihűlni.
Amikor hideg, hozzáadjuk a 4 tojás egészen keményre vert habját, és kikent, lisztezett formába vagy tűzálló tálba töltjük, sütőben közepes lángon fél óra alatt pirosra sütjük.
Tálra borítva vágott sonkával és reszelt sajttal hintjük meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.