Elkészítés: A liszthez adjuk hozzá a sót, és morzsoljuk el vele a vajat. A tojással és a tejföllel kezdjük el gyúrni, adjuk hozzá a vizet, hogy könnyen gyújtható legyen. Fóliában tegyük 1 napra a hűtőbe.
A töltelékhez keverjük össze az alapanyagokat.
Másnap a tésztát lisztezett deszkán nyújtsuk ki vékonyra, és derelyeszaggatóva vágjunk négyzet alakú kockákra. Közepükre tegyünk egy kiskanál tölteléket. A széleket kenjük meg a felvert tojással, és hajtsuk félbe.
Az így elkészült háromszögeket villával nyomkodjuk össze, és tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe. A tetejüket kenjük meg tojással, és 180 fokos sütőben süssük pirosra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.