Elkészítés: A megtisztított, kb. 5 cm-re vágott spárgát sós, enyhén cukros vízben megfőzzük.
A vajból a liszttel nagyon világos rántást készítünk, felengedjük kevés spárgalével, és sűrű mártássá forraljuk, majd hozzáadjuk a leszűrt spárgát. A tűzről levéve hozzákeverjük a tejfölt.
A kivajazott tűzálló tálat kibéleljük a sonka felével, rárakjuk a spárgát, lefedjük a maradék sonkával, a tetejét a reszelt sajttal megszórjuk. Csak annyi időre tesszük a forró sütőbe, amíg a sajt ráolvad.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.