Az omlós tésztához a lisztet összegyúrjuk a vajjal, a porcukorral, a mogyoróval, 1 db tojássárgájával és csipetnyi sóval, majd 2 órát pihentetjük. Ezután kinyújtjuk, és kibélelünk vele egy tepsit vagy hosszúkás sütőtálat.
A sütőt előmelegítjük 160 fokra. A petrezselymet finomra aprítjuk, a sonkát vékony csíkokra metéljük. Az alsó részükön lehámozott spárgasípokat lobogó sós vízben rövid ideig előfőzzük, majd jeges vízbe merítjük és lecsepegtetjük.
A maradék tojássárgáját simára keverjük a tejszínnel, a kecskesajttal, a tejföllel és a narancshéjjal. Jól megsózzuk, -borsozzuk, majd beleforgatjuk a petrezselymet és a sonkát.
A sonkás tölteléket a tésztára simítjuk. Ráfektetjük a spárgasípokat, megszórjuk a reszelt sajttal, és az előmelegített sütő középső részében sütjük kb. 45 percig. (Száraz vörösbor illik hozzá.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.