Elkészítés: A tésztát feltesszük sós vízben főni.
A hagymát a lehető legapróbbra kockázzuk, nagyon kevés olajon feltesszük párolni - nem pirítjuk meg, még csak üvegesre sem, akkor jó, amikor megérezzük az illatát. Hozzákeverjük a borsót, a kis szeletkékre negyedelt répát és az összekockázott sonkát. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, és saját levükben puhára pároljuk őket. Ez körülbelül 5-6 perc (ha friss, idei zöldségből dolgozunk). A tejszínt a tojássárgával simára keverjük, besűrítjük vele a mártást. Egyet-kettőt rottyan, és kész is van!
A leszűrt tésztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.