Elkészítés: A tésztát feltesszük sós vízben főni.
A hagymát a lehető legapróbbra kockázzuk, nagyon kevés olajon feltesszük párolni - nem pirítjuk meg, még csak üvegesre sem, akkor jó, amikor megérezzük az illatát. Hozzákeverjük a borsót, a kis szeletkékre negyedelt répát és az összekockázott sonkát. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, és saját levükben puhára pároljuk őket. Ez körülbelül 5-6 perc (ha friss, idei zöldségből dolgozunk). A tejszínt a tojássárgával simára keverjük, besűrítjük vele a mártást. Egyet-kettőt rottyan, és kész is van!
A leszűrt tésztával tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.