Előkészítés: A zellergumót meghámozzuk, felszeleteljük, és sós vízben megpároljuk, majd nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A petrezselymet leöblítjük, apróra vágjuk.
Elkészítés: Az olajat kikeverjük az ecettel, sóval, borssal, a petrezselyemmel ízesítjük. A zellerre öntjük, és 1 órát érleljük. A tojást keményre főzzük, meghámozzuk, kockákra vágjuk. A sonkát vékonyabb, a salátaleveleket szélesebb csíkokra vágjuk. A zellerhez keverjük, és azonnal fogyasztjuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
1 adag: 207 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.