Előkészítés: A zellergumót meghámozzuk, felszeleteljük, és sós vízben megpároljuk, majd nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A petrezselymet leöblítjük, apróra vágjuk.
Elkészítés: Az olajat kikeverjük az ecettel, sóval, borssal, a petrezselyemmel ízesítjük. A zellerre öntjük, és 1 órát érleljük. A tojást keményre főzzük, meghámozzuk, kockákra vágjuk. A sonkát vékonyabb, a salátaleveleket szélesebb csíkokra vágjuk. A zellerhez keverjük, és azonnal fogyasztjuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
1 adag: 207 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.