Elkészítés: 2,5 dl tejet a tejszínnel felmelegítjük, sózzuk, borsozzuk, és megfőzzük benne az apróra vágott gombát.
A sonkát feldaraboljuk, és az apróra vágott snidlinggel pár csepp forró olajon lepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk.
3 tojásból és a lisztből 2,5 dl tejjel, egy csipet sóval és kevés olajjal palacsintatésztát keverünk. A tésztából vastagabb palacsintákat készítünk, de mindegyiknek csak az egyik oldalát sütjük meg.
A tészták nyersen maradt oldalát megszórjuk a sonkás töltelékkel, majd a palacsintákat feltekerjük, és egy tepsire helyezzük. Mindegyiket meglocsoljuk 2-2 kanál gombás öntettel.
A maradék mártásba belekeverünk 1 tojást, és így öntjük a palacsintákra. Az egészet alaposan megszórjuk reszelt sajttal, és előmelegített, 210-220 fokos sütőben 15 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.