Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, hogy selymes hatású rugalmas tésztát kapjunk. Liszttől függő a víz mennyisége. Kb. 5 percig gyúrjuk, majd fél órára pihenni hagyjuk (alufóliával lefedve, nagyobb edényben. A tészta kétszeresére dagad). Amikor letelt a fél óra, meggyömöszöljük a tésztát, hogy a levegő eltávozzon belőle (kb. 1 percig), majd kinyújtjuk kb. 1 m x 20 cm-re. Ne legyen túl vastag a tészta. Beletesszük a közepébe a szeletelt sonkákat hosszában elrendezve, majd a karikára vágott tojásokat (egyben is lehet hagyni), a paradicsomot, majd sózzuk-borsozzuk ízlés szerint. Meglocsoljuk extraszűz olívaolajjal, rászorjuk a rozmaringot.
Amikor ezekkel elkészültünk, a tésztát ráhajtjuk a töltelékre, és a két végét összekötjük, hogy karika alakot kapjunk. Hagyjuk pihenni fél órát. 180 fokos előmelegített sütőbe tesszük, és 35 percig sütjük, amíg szép aranybarna lesz a teteje. Melegen és hidegen is fogyasztható, a maradékot nyugodtan le lehet fagyasztani.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.