Előkészítés: A húst hideg vízben megmossuk és megtörölgetjük.
Elkészítés: A húsokat megkenjük mustárral, mindegyikre 1-1 szelet sonkát és sajtot teszünk. Elosztjuk rajtuk a bazsalikomleveleket, összegöngyöljük, és hústűvel átszúrjuk. A tekercseket forró zsiradékban minden oldalról megpirítjuk, leöntjük 1 dl almaborral, és fedő alatt, lassú tűzön 15 percig rotyogtatjuk. A roládokat kivesszük, majd a pecsenyeléhez öntjük a maradék almabort és a tejfölt. Felforraljuk, sóval, borssal ízesítjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.