Előkészítés: A húst hideg vízben megmossuk és megtörölgetjük.
Elkészítés: A húsokat megkenjük mustárral, mindegyikre 1-1 szelet sonkát és sajtot teszünk. Elosztjuk rajtuk a bazsalikomleveleket, összegöngyöljük, és hústűvel átszúrjuk. A tekercseket forró zsiradékban minden oldalról megpirítjuk, leöntjük 1 dl almaborral, és fedő alatt, lassú tűzön 15 percig rotyogtatjuk. A roládokat kivesszük, majd a pecsenyeléhez öntjük a maradék almabort és a tejfölt. Felforraljuk, sóval, borssal ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.