Elkészítés: Az avokádót kockára, a paprika felét karikára vágom, félreteszem.
A többi zöldséget darabolom, egy keverőedénybe teszem, öntök bele chiliszószt, olívaolajat, kevés paradicsomlét, facsarok rá citromlevet, s botmixerrel összekeverem. Beteszem a hűtőbe, hogy jól lehűljön.
Az avokádókockák egy részét 1 gerezd fokhagymával, citromlével, sóval, borssal péppé dolgozom egy villával.
Fogyasztáskor egy tányérba öntöm a levest, középre rakom az avokádókrémet, rá chilipaprikát, majd beleteszem az avokádó kockákat, néhány karika paprikát, s a tortillával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.