Elkészítés: Az élesztőt 1/2 dl langyos tejben 2 kockacukorral felfuttatjuk, amíg az élesztő a tej tetejére feljön. Hozzáadjuk a liszthez, és 1 kávéskanálnyi sóval és annyi langyos tejjel, amennyi szükséges, rétestésztát gyúrunk, jól kidolgozzuk.
4 cipót formálunk, ezeket kerekre kinyújtjuk, és megkenjük a 6 dkg margarinnal. Mindegyiket 8 cikkbe vágjuk, a vastagabb részétől a vékonyabb felé haladva felsodorjuk, kifliket formálunk, sütőlemezre helyezzük, sós köménymaggal megszórjuk, és meleg helyen 2 órát pihentetjük. Jó forró sütőben 10-15 perc alatt pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.