Előkészítés:
A citromot alaposan megmossuk, héját lereszeljük, levét kinyomjuk. Kevés vizet forralunk a galuskafőzéshez.
Elkészítés: A sört a fahéjrúddal, a szegfűszeggel, a citrom héjával és levével, a cukorral, egy csipet sóval kb. 5 percig forraljuk. A keményítőt elkeverjük 2-3 evőkanálnyi levesben, majd a levesbe öntjük. Felforraljuk, 1-2 percig rotyogtatjuk, és félrehúzzuk. Kivesszük a fahéjrudat és a szegfűszeget. A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgáját elkeverjük kevés levessel, majd a visszaöntjük a levesbe. Már nem forraljuk tovább. A fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük. Két teáskanál segítségével galuskákat szaggatunk, és a forró vízben pár perc alatt keményre főzzük. Kiszedjük, és a leveshez kínáljuk. Tálaláskor a levest megszórjuk fahéjjal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.