A kenyeret kockázzuk fel, és száraz serpenyőben pirítsuk meg. A sajtot reszeljük le, a hagymát hámozzuk meg, és vágjuk finomra.
Egy lábasban forrósítsuk fel a vajat, és fonnyasszuk meg rajta a hagymát. Adjuk hozzá a kenyérkockákat, és pirítsuk őket aranyszínűre. Öntsük fel a sörrel, és forraljuk fel. Mérsékeljük a hőt, majd forgassuk a levesalapba a reszelt sajtot is. Kevergetve öntsük a többihez az alaplét is.
Kis lángon főzzük az egészet 5-10 percig. Közben sózzuk, borsozzuk meg, majd dúsítsuk a tejszínnel. Végül botmixerrel törjük kissé darabosra. Csészékbe merve tálaljuk. Pirítós illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.