Elkészítés: A lisztben elkevertem a sütőport és a sót, majd hozzáadtam a reszelt sajtot, a tejet és az olvasztott vajat. Alaposan összegyúrtam, majd 16 részre osztottam a tésztát. Kinyújtottam kukacokra a tésztát, és kisebb-nagyobb sikerrel perecet formáltam belőlük. A tojást felvertem villával, majd megkentem vele a pereceket. Pár darabot nagyszemű sóval, másik pár darabot lenmaggal és szezámmaggal szórtam meg, de ez már ízlés és otthon található magok kérdése, hogy ki mit tesz a tetejére. 200 fokos sütőben 20 perc alatt megsült. Én a tetejét egy kicsit grillfokozaton még pirítottam, hogy szebb színe legyen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.