Elkészítés: Simára keverjük a tojást a tejjel, egy csipet sóval. Apránként beledolgozzuk a lisztet, és kb. 15 percig pihentetjük. Sütés előtt belekeverünk 1 evőkanál olajat és a szódavizet, és bevonatos serpenyőben vékony palacsintákat sütünk.
Közben az avokádót és az almát kettévágjuk, meghámozzuk, és húsukat vékonyan felszeleteljük. Azonnal megcsepegtetjük citromlével, hogy ne barnuljon meg. Az újhagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk. A felvágottat vékony csíkokra vágjuk.
Az olajat simára keverjük citromlével, a csípős paprikakrémmel, sóval, borssal, csipetnyi cukorral ízesítjük. Az öntetet a salátakeverékre öntjük, belekeverjük az avokádót, az almát és a felvágottat.
A palacsintákat tányérra tesszük, felére halmozzuk a salátát, és kettéhajtjuk. Azonnal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.