Elkészítés: Az élesztőt felfuttatjuk a langyos tejben, ezután a többi hozzávalóval együtt rugalmas tésztává gyúrjuk. A jól kidolgozott tésztát 32 darabra osztjuk, és letakarva a gyúródeszkán kelesztjük. (Rövid ideig.)
Kelés után pereceket formázunk belőlük, és sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk. Megkenjük 1 egész tojással, és 220 C fokos sütőben kezdjük sütni. A sütő forró legyen!
Eközben 1 evőkanál sót és 2 evőkanál lisztet összekeverünk annyi vízzel, hogy folyékony állagú masszát kapjunk. Mikor a perecek színesedni kezdenek, meglocsoljuk a masszával, és pár percig még tovább sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.