Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, a pórét, a zellerszárat, a zöldbabot, a krumplit (1 kivételével), a répákat, a cukkinit és a káposztát felaprítjuk. A vizet felforraljuk, 5 evőkanál olívaolajat teszünk bele, majd az összes zöldséget hozzáadjuk (az egész krumplit is). Ízesítjük sóval, borssal, majd 20 percig főzzük. Ezután hozzáadjuk a kockázott konzerv paradicsomot és a felaprított füstölt szalonnát, és tovább főzzük.
Közben elkészítjük a pistou szószt: a fokhagymát és a bazsalikomleveleket mozsárban krémesre törjük, majd hozzáadjuk a lereszelt parmezánt, az olajat és ízlés szerint sót.
Megkóstoljuk a levest, és ha már puha minden zöldség, kihalásszuk az egész krumplit, összetörjük, visszaöntjük a levesbe, majd hozzáadjuk a pistou szószt. Egyet forralunk a levesen, elzárjuk. Frissen reszelt parmezánnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.