Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A sajtot lereszeljük. A petrezselymet megmossuk, és apróra vágjuk.
Elkészítés: A vajat felforrósítjuk, és beleöntjük a tejszínt. Felforraljuk, és belekeverjük a sajtot. Hagyjuk, hogy elolvadjon. A tésztát kifőzzük (nem túl puhára), leszűrjük, lecsepegtetjük. A tésztára szedjük a kaviárt, ráöntjük a sajtszószt, megszórjuk a petrezselyemmel, és tálaljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 776 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.