Elkészítés: A tésztát a csomagon lévő utasítás szerint kifőzzük.
A fokhagymát megtisztítjuk, a nagyobb gerezdeket kettőbe-négybe vágjuk. A paradicsomot kettőbe vágjuk (ha nem koktélparadicsomot használunk, azt daraboljuk). A bazsalikomot és a ruccolát durvára vágjuk vagy összetépdessük.
Egy nagyobb lábasban felforrósítjuk az olívaolajat, rádobjuk a fokhagymagerezdeket. Fél percig erős
lángon pirítjuk, majd kis lángon 1-2 percig tovább pároljuk. Rádobjuk a paradicsomot, fél percig együtt forraljuk (épp, hogy kezdjen levet engedni), és elzárjuk alatta a tüzet. Rádobjuk a zöldfűszereket, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A kész raguhoz öntjük a tésztát, összekeverjük, tálaláskor parmezánnal meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.