Elkészítés: A megtisztított, megmosott spárgát ételízesítővel és kevés cukorral ízesített vízben félpuhára főzzük. A tojásokat közben keményre főzzük, megtisztítjuk, cikkekre vágjuk.
A lereszelt sajt felét a tejfölbe keverjük, kicsit sózzuk.
A félig főtt spárgákat margarinnal kikent tűzálló edénybe fektetjük. Betakarjuk őket a cikkekre vágott főtt tojással. Végül bevonjuk a kikevert tejföllel, és megszórjuk a megmaradt reszelt sajttal.
Addig sütjük, míg a teteje aranysárgára sül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.