Elkészítés: A megtisztított, megmosott spárgát ételízesítővel és kevés cukorral ízesített vízben félpuhára főzzük. A tojásokat közben keményre főzzük, megtisztítjuk, cikkekre vágjuk.
A lereszelt sajt felét a tejfölbe keverjük, kicsit sózzuk.
A félig főtt spárgákat margarinnal kikent tűzálló edénybe fektetjük. Betakarjuk őket a cikkekre vágott főtt tojással. Végül bevonjuk a kikevert tejföllel, és megszórjuk a megmaradt reszelt sajttal.
Addig sütjük, míg a teteje aranysárgára sül.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.