Elkészítés: A megtisztított, megmosott csirkedarabokat megsózzuk, egy nagyobb serpenyőbe rakjuk, hozzáadjuk az apróra kockázott zöldségeket, felöntjük annyi csontlével, amennyi ellepi, és főzni kezdjük. Lefedve, lassú tűzön félpuhára főzzük. Főzés közben beleszórjuk a szemes borsot.
Ezután a húst és a zöldségeket kiszedjük, és a visszamaradt levet a vajból és lisztből készült rántással besűrítjük. Visszatesszük a csirkét, beletesszük a spárgát és a gombát, majd együtt puhára pároljuk. Néhányszor megkeverjük, nehogy leragadjon.
Ezután a tojássárgáját a tejszínnel elkeverjük, és a húshoz adjuk, de ezzel már nem főzzük tovább. A kiszedett ragut megszórjuk aprított petrezselyemmel, és ízlés szerint citromkarikákat teszünk rá.
Párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.