Elkészítés: A tésztát forró, sós vízben kifőzzük, leszűrjük.
A vajban átpirítjuk a felkockázott csirkemellet, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, a 3 cm-es darabokra vágott spárgát. Ezt felöntjük a húslevessel, hozzákeverjük a tejfölt, majd ízlés szerint sózzuk – esetleg borsozzuk –, s egyszer felforraljuk.
Összevegyítjük a kifőzött tésztával, tűzálló tálba öntjük, a tetejére morzsoljuk vagy szeleteljük a sajtot, s közepesen forró sütőben kb. 30 percig
sütjük.
Salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.