A mirelit parajt felengedtetjük, levét leöntjük. Megolvasztott margarinon megpirítjuk a lisztet és felöntjük a tejjel. Sóval, reszelt szerecsendióval ízesítjük. Állandó keverés mellett besűrítjük. Végül belekeverjük a parajpürét is. Zúzott fokhagymával és szardellapasztával ízesítjük. A tűzről levéve belekeverjük a tojást. A masszát kivajazott tűzálló tálba simítjuk és forró sütőben 20 percig sütjük. Meghintjük a reszelt sajttal és 5 percre visszatoljuk a sütőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.