Elkészítés: A felhevített margarinon megpirítjuk a felaprított hagymát és fokhagymát, majd a spenótot rárakjuk, megsózzuk és megpároljuk.
A mártáshoz a krémsajtot a tejföllel gyenge tűzön, állandó keverés mellett felolvasztjuk, sóval, borssal és szerecsendióval fűszerezzük.
Jól kikent formába felváltva tesszük a sajtmártást, tésztát és a spenótot, a rétegezést a sajtmártással fejezzük be. A tetejére rászórjuk a reszelt sajtot.
Előmelegített sütőben kb. 45 percig sütjük. Tálaláskor fűszeres paradicsomszósz kínálunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.