Elkészítés: A spenótot kiolvasztjuk, majd fokhagymás rántással elkészítjük, fűszerezzük sóval, borssal. Felöntjük tejjel.
A krémsajtot a tejföllel elkeverjük, ha nagyon sűrű, tejjel hígítjuk.
A tésztát 5 perc alatt előfőzzük, leszűrjük.
Egy tűzálló tálat vagy kisebb tepsit kiolajozunk, a tészta felét belefektetjük. Egyenletesen elosztjuk rajta a spenótot, majd a sajtos tejföl felét. Befedjük a maradék tésztával, és a sajtos tejföllel beborítjuk.
Forró sütőben pirulásig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.