A parajt leszárazzuk, megmossuk, kisebb darabokra tépdessük. A zsemlét hideg vízbe áztatjuk. Megforrósított vajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a parajt és addig pároljuk,amíg összeesik. Sóval, borssal, reszelt szerecsendióval ízesítjük. A kinyomkodott zsemlét összekeverjük a hagymás spenóttal és a tojássárgájával. Végül hozzáadjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét. A masszát kivajazott pudingformába simítjuk és kb. 1 órát gőzöljük. Tányérra borítjuk, fokhagymás tejföllel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.