Elkészítés: Elsőként elkészítjük a fokhagymát, melyet megtisztítunk és vékonyan felszeletelünk. Felforrósított olajban hirtelen aranybarnára sütünk, de nagyon vigyázunk, hogy ne égjen meg – különben kesernyés lesz. Papírtörülközőre szedjük és jól megsózzuk.
Mustáros vinaigrette mártást készítünk: krémesre keverjük a mustárt, az almaecetet és az olívaolajat, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, kevés cukorral ízesítjük.
A spenótleveletek megtisztítjuk, a ruszlit ízlésesen csíkokra vágjuk, a zöldalmát vékonyan felszeleteljük, a fürjtojásokat megfőzzük, és hosszában kettévágjuk.
A spenótlevelekre halmozzuk a halat, az almaszeleteket és a félbevágott tojásokat, majd meglocsoljuk a mustáros mártással, végül megszórjuk a frissen kisült fokhagyma chips-szel. Barnakenyeret kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.