Elkészítés: 1. Egy serpenyőben felforrósítom az olajat, ropogósra sütöm a csíkokra vágott szalonnát. Amikor szép pirosak, egy szűrőkanállal kiszedem őket a serpenyőből, félreteszem. A visszamaradt olajban megpirítom a hagymakarikákat. Amikor kezd kicsit barnulni, hozzáadom a cukrot, egy-két keverés után a mustárt és a balzsamecetet is. 1 percig forralom, majd hozzákeverem a félretett szalonnacsíkokat is.
2. Egy nagy salátástálba rendezem a spenótleveleket, meglocsolom a forró öntettel, kicsit összekeverem. Ízlés szerint megszórom sóval és frissen őrölt borssal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.