Elkészítés: A felengedett, levétől lecsepegtetett parajt sóval, fokhagymával, borssal ízesítjük, és margarinnal kikent hőálló tálba terítjük. A kicsontozott csirkemellet szeletekre vágjuk, kiverjük, sóval, borssal fűszerezzük, majd margarinon hirtelen átsütjük. A parajpüré tetejére fektetjük.
A visszamaradt zsiradékon a lisztet habzásig hevítjük, hozzáadjuk a tejet, és sűrűre főzzük. Kevés sóval, szerecsendióval ízesítjük, és a reszelt sajtot belekeverjük. A mártást a hússzeletek tetejére simítjuk, és a sütőben addig sütjük, míg a teteje megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.