Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk. Összekeverjük a liszttel, sóval és annyi vízzel, hogy rugalmas tésztát kapjunk. Letakarva, meleg helyen a kétszeresére kelesztjük. Közben megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a darált marhahúst és fehéredésig pirítjuk. Sóval, borssal ízesítjük és megpirítjuk. Beletesszük a felkarikázott pfefferonit, a lehéjazott, feldarabolt paradicsomot. Meghintjük a csípős pirospaprikával és még 5 percig pirítjuk. A tésztát kinyújtjuk és kibélelünk vele egy kiolajozott tepsit. Forró sütőben, a felső rácson 3-4 percig sütjük. Kivesszük, megkenjük a paradicsompürével. Oreganóval meghintjük és ráhalmozzuk a húsmártást. Kirakjuk a felkarikázott mozzarella sajttal. Meghintjük a parmezánnal és további 20-25 percre visszatoljuk a sütőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.