Elkészítés: A tojásfehérjéket egy csipet sóval kemény habbá verjük, majd óvatosan hozzáadjuk az összevegyített porcukrot, lisztet és citromhéjat, végül a vajat. Kivajazott, lisztezett őzgerincformába öntjük a masszát (csak a 2/3 részéig öntsük), előmelegített sütőbe tesszük, és alacsony hőmérsékleten (150 fok) inkább szikkasztjuk, semmint sütjük (45-50 perc). 30 percig a sütő ajtaját ne nyissuk ki, mert összeesik a tészta!!
Ha kihűlt, bevonhatjuk csokoládémázzal, de anélkül is finom! Csak másnap szeleteljük fel!
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.