Elkészítés: Összegyúrjuk a tészta alapanyagait. 6 felé osztjuk, majd 6 lapot sütünk belőle. (Ha nagy tepsink van, elég 4 részre osztani, akkor elég a 4 lap is, mert egyébként nagyon magas lesz a süteményünk.)
Elkészítjük az egyik krémet. A tejet a csokoládépudinggal és a vaníliás cukorral felfőzzük.
Elkészítjük a másik krémet. A margarint simára keverjük a kakaóval és a rumaromával.
Végül mindkét krémet összekeverjük, megkenjük vele a lapokat. A legfelső lap tetejére csokimázt teszünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.