Elkészítés: A tészta hozzávalóiból puha tésztát gyúrunk, és három lapot sütünk tepsi hátán.
A krémhez a lisztet a tejjel és 1 csomag vaníliás cukorral sűrűre főzzük, teljesen kihűtjük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, és a főzött krémel eldolgozzuk. A kész krémhez ízlés szerint rumaromát keverünk.
A tésztalapokat megtöltjük a krémmel. A csokibevonathoz 1 evőkanál kakaót, 3 evőkanál tejet, 15 dkg porcukrot, 3 db sport szeletet felolvasztunk, lehúzzuk a tűzről, és 5 dkg vajjal elkeverjük. A süteményt bevonjuk vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.