Elkészítés: Egy nagyobb tálba öntjük a vizet, a cukrot, az aromát, belekockázzuk a margarint, felhevítjük. Megvárjuk, amíg rotyogni kezd, ekkor hozzáadjuk a kakaót, jól összefőzzük, ha már csomómentes, levesszük a tűzről, folyamatos keverés mellett lassan adagoljuk a darált kekszet. Ha már a keverőspatulával nem megy a kavarás, gyúródeszkára öntjük, és hozzáadjuk a maradék kekszet.
Jól kigyúrjuk az egészet (kicsit forró, de kibírható), majd ujjnyi vastagra nyújtjuk, hagyjuk hűlni.
Ez idő alatt az olajjal felolvasztjuk a csokit (szépen lassan, ráérünk, nehogy túlhevüljön, ekkor lesz finom és szép a csokimáz), elterítjük a tészta tetején.
Hagyjuk kihűlni, szeleteljük, a szeleteket kicsit széthúzva néhány órát szikkasztjuk (a szeletek széle kicsit megszilárdul), ekkor rakjuk tárolóedénybe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.