Elkészítés: A főtt csirkehúst 3 cm-es darabokra vágjuk, a gyömbérrel, sóval, borssal fűszerezzük, és 20 percig pihentetjük.
A dióbelet durvára daráljuk, a tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd evőkanállal óvatosan beleforgatjuk a lisztet.
A húskockákat először ebbe a masszába mártjuk. A darált dióbélhez petrezselymet aprítunk, és meghempergetjük benne a húsdarabokat. Kis adagokban, bő, forró olajban kisütjük és papírtörlőre szedjük.
Burgonyapürével és fejes salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.