Előkészítés: A csirkemájat megmossuk, gondosan megtisztítjuk hártyáitól, és szárazra töröljük. A sajtot kockára, a csemege uborkát karikára vágjuk. A paradicsomot, a paprikát megmossuk. A paradicsomokat félbevágjuk, a paprikát kicsumázzuk, és a paradicsom nagyságának megfelelő darabokat vágunk belőle.
Elkészítés: Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beleteszünk annyi májat, amennyi egymás mellett elfér. Mindkét oldalát közepes lángon 3-3 percig sütjük, majd kivesszük. A közepének rózsaszínnek kell maradnia, mert különben kemény lesz. A többi májat ugyanígy sütjük, majd amikor az összes kisült, gyengén megsózzuk, borsozzuk. Minden fogvájóra felszúrunk 1-1 db májat, majd a paradicsommal, paprikával, gyöngyhagymával, feta sajttal ízlés szerint díszítjük.
Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: 45 perc múlva
1 adag: 210 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.