Előkészítés: A csirkemájat megmossuk, gondosan megtisztítjuk hártyáitól, és szárazra töröljük. A sajtot kockára, a csemege uborkát karikára vágjuk. A paradicsomot, a paprikát megmossuk. A paradicsomokat félbevágjuk, a paprikát kicsumázzuk, és a paradicsom nagyságának megfelelő darabokat vágunk belőle.
Elkészítés: Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beleteszünk annyi májat, amennyi egymás mellett elfér. Mindkét oldalát közepes lángon 3-3 percig sütjük, majd kivesszük. A közepének rózsaszínnek kell maradnia, mert különben kemény lesz. A többi májat ugyanígy sütjük, majd amikor az összes kisült, gyengén megsózzuk, borsozzuk. Minden fogvájóra felszúrunk 1-1 db májat, majd a paradicsommal, paprikával, gyöngyhagymával, feta sajttal ízlés szerint díszítjük.
Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: 45 perc múlva
1 adag: 210 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.